Nieuws Wereldbakboek De nieuwste editie van Chefbakker Stefan Elias in samenwerking met Uitgeverij Kannibaal. Lees meer Bloch weer in de gebuure De Bloch Shop opende de deuren op 20 februari 2020. Boulangerie Bloch is helemaal terug. Lees meer Antwerpen-Centraal Bloch opent de deuren in een tweede grootstad, Antwerpen. Lees meer Bloch tearoom & shop in Cafe Theatre Boulangerie Bloch en Cafe Theatre slaan de handen in elkaar met een nieuwe tearoom en Bloch shop. Lees meer De Standaard Magazine DS Magazine interviewde Stefan omtrent zijn favoriet brood... Lees meer Het Belgisch Bakboek België heeft een schat aan streekgebonden bakkunst, waarvan nog weinig mensen zich bewust zijn. Dit boek brengt voor het eerst meer dan honderd van deze culinaire parels samen. Lees meer Nieuw assortiment in Delhaize Vanaf 12 september kan je de begeerde kaasrollen met ham en drie pizzataarten verkrijgen in jouw Delhaize supermarkt! Lees meer Pers Enkele leuke artikelen over Bloch in het voorbije jaar! Lees meer Het geheim ingrediënt bestaat uit een combinatie van passie, vakmanschap en tijd