Zoet Van de begeerde kaastaart tot onze specialiteit Pain à la Grecque. Ontdek hier het zoet assortiment Klein gebak Carré confiture Een heerlijk confituurtaartje op basis van bladerdeeg en abrikozenconfituur. Appelbol Een frisse appel gevuld met boter, suiker, amandelen en kaneel en omhuld met bladerdeeg, een hemelse combinatie! Chocoladebol Bloch favoriet: heerlijke soezen in chocolade gehuld... een sensatie voor de chocolade liefhebbers! Gosette Een appelflap omhuld in bladerdeeg en afgewerkt met siroop. Taart vier personen Abrikozentaart Een heerlijk fruitig taartje waar je onmiddellijk gelukkig van wordt! Kriekentaart Luchtig taartdeeg rijkelijk gevuld met krieken. Kaastaart De befaamde Bloch kaastaart, een absolute topper! Rabarbertaart Een origineel exemplaar waar zoet en zuur de perfecte balans vinden. Suikertaart Hemel op aarde voor zoetemondjes. Charlotte taart Een zeer luchtige taart gevuld met stukjes appel. Pecannoten taart Een prachtig exemplaar op basis van pecannoten. Koffiekoeken Amandelcroissant Croissant gevuld met amandelfrangipane en afgewerkt met geroosterde amandelschilfers. Arad Koffiekoek met chocolade en kaneel. Bolus Bloch specialiteit op basis van bruine suiker en rozijnen. Exposition Een malse boterkoek gevuld met krenten. Grenoblette Blochfavoriet: koffiekoek gevuld met walnotenfrangipane en afgewerkt met stukjes walnoot. Suikerstrik Een heerlijk zachte brioche gedraaid in dikke korrelsuiker. Zondagsbolletje Een zachte brioche op smaak gebracht met kaneel en afgewerkt met streuzel. Chocolade brioche Een zachte brioche met chocoladestukken. Koeken Pain à la Grecque Bestseller! Een krokante koek op basis van bruine suiker en kaneel.